24. řada začíná za pár hodin!

Za pár hodin má v Americe premiéru první díl z 24. řady Simpsonových. Máme pro vás rekapitulaci toho, co se bude v prvním díle dít a také pro vás máme i první videa z této epizody! Pěkné počtení a pokoukání!

Bart se setká s několika ze svých ‚,Bývalek‘‘ a pokouší se najít tu pravou. Musí se sejít například s dcerou Raniera Wolfcastla (Greta z 13×11 – ,,Srdci neporučíš‘‘), s Ginou Vendetti, která ho trápila pří útěku z nápravného zařízení v epizodě ,,Basa tvrdí charakter‘‘ (15×16), s těhotnou Darcy z epizody ,,Malá velká holka‘‘ (18×12),s Jenny (tuhle Bart dlouho balamutil, protože se před ní choval jako spořádaný chlapec dokavaď vše neprozradil Milhouse) z epizody 20×17 – ,,Hodný, zlý a zfetlá‘‘, anebo by to mohla být Nikki z epizody ,,První meta dobyta‘‘ (21×15), ano to je ta dívka, kterou Bart políbil a byl z toho ve škole takový poprask a skandál.

Bart si ale nakonec uvědomí, proč žádný z těchto vztahů nakonec nevydržel a rozhodne se, že se vydá za jedinou, která ho kdy pořádně milovala. Kdo tato dívka je? Je to dcera Cletuse! Mary Spucklerová z epizody ,,Kraví apokalypsa‘‘ (19×17) nyní žije v New Yorku a Bart je rozhodnut se za ní vydat! V této epizodě bude obrovská masa hostujících celebrit, které mluvili Bartovy slečny (No jo, Bart si umí vybrat). Jmenovitě to je Natalie Portman, Anne Hathaway, Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon, Sarah Silverman a Zooey Deschanel.

Těšíte se? My se nemůžeme dočkat! Titulky tu samozřejmě budou co nejdřív po odvysílání!


Aktualita pochází z již zaniklého webu Simpsonovi.cz
Za povolení doplnění obsahu našeho webu děkujeme Nakladatelství­ CREW s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *