Dejdar, dům, film, Bedrna a na závěr epizodky :)

Dabingu s Martinem Dejdarem jsem se dnes bohužel nemohl z osobních důvodů zúčastnit. Abyste však o video s tímto hercem “v akci” nebyli ochuzeni, dávám k dispozici alespoň? reportáž z dabingu, kterou jsem natočil při dabování 13. řady Simpsonů. Tak si to užijte! 😉

Tom Chips mě upozornil na dvě zajímavé vychytávky, které mají spojitost s domem naší oblíbené rodinky. V prvním případě se jedná o prohlídku Simpsonovic domu. Můžete se rozhlížet do všech stran v jakékoli místnosti. Podívat se na to můžete zde. Druhá vychytávka je celá kreslená ve flashi a jedná se rověž o prohlídku domu – zde. Díky Tome!

Jeden z návštěvníků tohoto webu, který se bohužel v mailu nepodepsal, mi zaslal informaci o tom, že slovenská distribuční společnost Tatrafilm již naplánovala film ‘Simpsonovci vo filme’ na 26.7., stejně jako český distributor. Tak že by Československo přeci jen vidělo tento film ještě dříve než zbytek světa? 😉 Díky za info!

Hodně z vás se stále ptá po aktuálním stavu Vlastimila Bedrny, herce, který ještě před čtyřmi lety daboval postavu Homera Simpsona. Nedávno o něm informoval deník Aha! – článek najdete zde. Za info děkuji Apovi.

No a na závěr udělám radost všem, co se rádi po večerech koukají na epizody Simpsonů ve svém PC. Na uloz.cz se v poslední době objevilo pár česky dabovaných epizodek. Tak se koukněte! 🙂

Speciální čarodějnický díl 2
Homerova dobrá víla
Homerova mystická cesta
Homerův nepřítel
Svatého Valentýna
Bratrovražedný tenis
Homer kacířem

A btw: už můžete komentovat novinky! 🙂 Díky, Story!


Aktualita pochází z již zaniklého webu Simpsonovi.cz
Za povolení doplnění obsahu našeho webu děkujeme Nakladatelství­ CREW s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *